Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechno záleží na tom, zda se nakonec Babiš zúčastní prezidentských voleb. Generál Pavel má pro druhé kolo značné preference hlavně proto, že hodně lidí předpokládá, že proti němu bude stát právě (pro ně absolutně nevolitelný) Babiš. Pokud by Babiš na prezidentské volby rezignoval, otvírají se možnosti i pro další kandidáty Hilšera, Fischera, Nerudovou, Středulu. Každopádně by ty volby byly mnohem zajímavější. Doufejme, že to tak dopadne.

1 0
možnosti

Koho dneska zajímají nějací Mašínové? Ti mladí (také voliči) nemají většinou tušení, kdo to byli.

1 0
možnosti

Kdybych mel tu moznost, budu volit pana generala. Navrhoval jsem jej i pred temi deseti lety. General jeho kalibru je pro posici funkce prezidenta CR jak stvoreny. Disciplina, povaha slouzit a slouzit dobre, je Cech a to je pro mne dulezity cinitel. Snad je treba nezavisle, pozadat spolupracovniky NATO v oddeleni pruzkumu, o generalove sluzbe a jeho clenstvi v KSC. Detaily uzcite jsou.

Clenem strany v minulem obdobi? Muzeme jen na teto diskuznim utvaru poznat, kolik jeste tech privrzencu ten stary system ma. Osobne usuzuji, ze v teto republice je jeste 2/3 obyvatel s myslenim, co stat pro mne udela. Mluvim ve vsem.

Nevim budu-li v republice v lednu 2023. Kdyz ano, volim pro generala. To je jedna s jistych voleb.

1 2
možnosti

Disciplina, povaha slouzit a slouzit dobre a to komukoliv.

0 0
možnosti

Myšlenku, že by případné vyznamenání Mašínů více politických bodů přineslo než ubralo, to slyším poprvé.

1 0
možnosti

J18i55r14i 91B13o98r

15. 9. 2022 18:04

Myslíte toho pošťáka co měl na sobě uniformu SNB ?

2 1
možnosti

M32i92l88a23n 82B40í76l23e69k

15. 9. 2022 19:20

Nevím, kdo je míněn pošťákem. Jestli oběť přepadení vozu, který vezl podnikové peníze, tak tam šlo o účetního. A "uniformu" na sobě měli (resp. její náznaky, myslím, že šlo o čepici Lidových milic) naopak Josef Mašín a Václav Švéda. Jeden se vydával za příslušníka LM, druhý za člena StB.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jste očividně slušný člověk. Právě Vás taková osoba jako generál Pavel zmátl poměrně snadno. Myslím si, že v řadách jeho voličů o nikoho nepřijme a cílí i jinam.Takže šikovný tah marketérů, nikoli jejich omyl... Koneckonců, na Vás očividně zabral i když Vás nepovažuji podle projevu za úplně cílovou skupinu . Stejně tak jako šikovně využívá své pozice v NATO a nikdy neměl potřebu vystoupit s tím, že žádné tajné prověrky od něj směrem do komunistické minulosti nemá. Je v lepším případě prázdnou nádobou kariéristického charismatu, v případě horším nedomýšlím. Pevně doufám, že 32 let po roce 89. máme na víc...

5 3
možnosti

I31v20o 22B36o50u68š93e

15. 9. 2022 16:15

Ale zase na druhou stranu, mate nekoho lepsiho, kdo by měl nejaké sance?

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 893x
Architekt, sochař, malíř, grafik. Vážím si poctivosti - začíná to řemeslem... a samozřejmě se to promítá dál. Volnou tvorbu si můžete prohlédnout na www.app-art.cz, architekturu na http://www.rh-arch.com/ a kdyby náhodou, mrkněte i na www.facebook.com/appartcz/

Seznam rubrik